Tuesday, December 4, 2012

Rafeq Naimullah..Hospital Sg. Buloh


Selamat pagi! it's too early actually..sebab kalau ikut lenguh badan ni..bile tah nak bangun.btw happy tuesday guys! semalam kitorg (oya,nadh,syiwa,izni,acap,yusuy,es,farahi,qushairi,shahrul,ameer danish) semua berkampung dekat hospital Sg.Buloh sebab nak melawat rafeq.banyak pengalaman baru sebenarnye.first time naik KTM.enough is enough! haha waktu sampai je dekat sungai buloh.. ade orang call oya ckp rafeq dah bukak mate.seronoknye kitorg dengar .waktu nak masuk ICU tu tak semua yg sempat tengok rafeq waktu sesi melawat yg pertama..nk taknak kene tunggu sesi kedua la.sementara nak tunggu tu pegi makan then duduk surau sampai masuk waktu asar.surau tu mmg kitorg punye.. haha pukul 4.30 something kitorg naik balik.

Waktu tunggu turn nak masuk,semua tak sabar nak masuk.saye pegi jumpe rafeq dgn oya.tak sampai 2 minit kitorg sampai.rafeq dah angkat tangan die.tapi rafeq sangat ganas dan nakal sebab tu doktor kene ikat tangn rafeq dekat katil.sampai dekat rafeq.. hanye mampu pegang tangan rafeq dan menangis..niat mmg nk borak dgn rafeq..tapi sayu hati ni tengok rafeq mcm tu.rafeq kuat. aku boleh rase mcm mane kuatnye rafeq nk angkat tangan die. bile oya cakap "rafeq,bob ade dekat sini tapi die malu nk cakap" waktu tu Allah je tau mcm mne susah nak tahan air mate depan rafeq.waktu oya ajak keluar,rase taknak keluar dari situ sebab nk tengok rafeq lame-lame.es dari atas KTM lagi tahan air mate bile cerita pasl rafeq. RAFEQ CEPAT LA SIHAT! :'(


ingatkan nak balik awal tapi hujan lebat ..shiwa kate " rahmat Naimullah " pukul 6 something baru boleh bergerak pegi KTM,hujan lagi sebenarnye waktu tu.yang sakit hati tu.due kali aku beli air mineral..due kali jugak hilang..lepas tu kene marah dengan yusuy :p org takde lagi waktu naik KTM dari Sg buloh.maknenye kereta api kitorg punye la.. semua dah penat sangat waktu tu.tapi kitorg punye annoying tu same je. takde cacat pon.. hahaha. dah sampai dekat KL Sentral tu,kene tukar naik train sampai Melati.tapi berempat je la,yg lain dah turun dekat Batu Caves.tinggal aku,oya,ameer danish dgn es.semua sakai sebab buat experiment inertia dalam train bergerak..haha inertia kan.pkl 8 baru sampai Melati..oya hantar I balik okay.sentap dengn oya bile oya cakp "bob,aku jujur boleh tak?" aku ingat die nak cakap die tak suke tengok aku annoying ke ape..rupenye takut nak lalu kawasan kubur tu.. sakai oya ni..tak cukup panjang lagi sebenarnye post ni.. haha bye!

 eso es todo