Tuesday, January 1, 2013

Thank You,2012 ! Hello 2013 !


"i love you friend" "aku sayang kau sangat sangat kawan" "kau penting dalam hidup aku,kite kan kawan" that's all i need from you,my beloved friends..not twice,sekali pon dah memadai..kalau ckp banyak kali mcm dah tak rase pape dah..you show you care,then you get the love! ingat aku ni ganas tak payah semua bende ni? hahaha for sure aku nak  jugak alami semua bende ni..i have a great ending of 2012! leaving 2012 with no regrets! kalau aku ambek berat pasal kau tu,paham sendiri la ^_^ makin besar,makin cepat pulak hati ni terase..tapi itu lah hakikatnye..tapi sekurang-kurangnye aku belajar something,cube untuk berterus terang kalau taknak ade salah faham..even bende tu buat hati sakit..takpe,lambat atau cepat atleast kite bagi tahu... ohh yeah! selamat tahun baru semua! hello 2013! let's bring it on and screw up together! thanks for the precious moment 2012! hihi assalamualaikum dan selamat malam! 

 eso es todo 

No comments:

Post a Comment