Thursday, April 17, 2014

#2 throwback

kenduri cukur jambul adik sepupu fuad (if im not mistaken) ->
 wedding kakak zahiddin -> jeram -> putrajaya -> gombak

01/03/2014

tak sure kitorg keluar pukul berapa tapi dari pagi jugak lah,dengan menaiki alphard silver yang sangat sexy dan kitorg semua pakai baju yang bertemakan kelabu@silver dan tema wedding kakak din pon silver haish memang semua padan la..

kitorg warm up dulu dekat rumah fuad jumpa family fuad semua dan makan,takde lah borak sakan tapi meriah jugak lah sebab kali ni kitorg semua lengkap hehe sweet kan,not so called geng ke ape but in proper way better aku panggil satu family yang besar..cewah ! ohh yeah din for sure la takde..jumpa ibu fuad borak borak semua dah bergambar semua dan separuh kenyang then gerak wedding kakak din dekat titiwangsa.

then pegi makan ikan bakar dekat jeram ! perut kenyang senang hati ! pergi makan jauh jauh dan sangat worth it..dan penat sangat semua then my wishlist come true hehe nak pegi bridge dekat putrajaya tu ! i was like haish sumpah aku sayang dorang and especially our driver of the day as always,syaiful rasyidi ! yeay yeay yeay me ! antara moment yang aku takkan lupa,precious moment yelah selalu tengok dalam tv atau terbayang sambil baca novel heeee .. dah puas menikmati kitorg lepak lepak tunggu subuh jap dan masjid putrajaya sangat sangat la cantik..

sayang pia sayang atul sayang wani sayang aina sayang tika sayang cipa sayang aiman sayang acap sayang epul sayang din sayang abe sayang teh sayang fuad .. sayang semua :)


ASSALAMUALAIKUM ...


No comments:

Post a Comment