Thursday, April 17, 2014

#3 throwback

MALAM GALA UiTM 

senior kolej arrange dinner untuk semua student UiTM dekat IPB and we still enjoy the night walaupun semua dah membentuk group yang berlainan dan sudah semestinya kitorg still stick together sampai event tamat..semua datang dengan gaya yang exciting memandangkan teman dinner tu "dress to impress" haa lebih kurang mcm tu la bunyinye..

mcm biasa epul,suka buat drama awal awal program kan..kononnye nak sahut cabaran aina masuk event just pakai tshirt pagoda kain pelekat and kopiah and i was like.fuhh you gotta be kidding me bruh ! die buat siot ! alahhh but the end mamat ni tukar jugak baju hahahaha gila nak masuk mcm tu,jatuh la saham 10k..

ohh jangan lupa our car for that night was sponsored by encik ahmad zahidin bin ismail . hehe terima kasih daun keladi jangan dilupakan..langkah kaki makin panjang sebab sampai ke PD jugak la overnight...dan paling tak tahan bila kau dapat rasa erti sebenar mimpi jadi kenyataan! bukan wishlist pon PD tu tapi sebab malam sebelum pergi tu memang aku dah mimpi macam macam pasal pantai...haih mula lah nak terharu golek golek walaupun itu kebetulan dan saya hanya saya sangat bersyukur YA ALLAH :')

but too bad wani tak dapat join memandangkan waktu yang tak begitu mengizinkan tapi jangan risau kitorg ingat beliau sebab beliau dan pantai berpisah tiada.. 


haaa main ombak sampai lebam..main ombak sampai basah seluar..main ombak sampai future husband kau jatuh depan mata kau bob..okay tak...

ASSALAMUALAIKUM ...

No comments:

Post a Comment